Overeenkomst met de Stichting Wij zijn Heerde

wijzijnheerdedonderdag 06 maart 2014 20:25

De laatste stap in een proces om te komen tot een promotieplatform gevormd uit en door burgers en ondernemers in de gemeente Heerde.

Op 4 maart is de overeenkomst met de Stichting “Wij zijn Heerde” ondertekend. Een laatste stap in een proces om te komen tot een promotieplatform gevormd uit en door burgers en ondernemers in de gemeente Heerde. Tegelijk de start om met behulp van vrijwilligers de promotie van en informatie over de toeristische kwaliteit van de gemeente te laten plaatsvinden. Niet de gemeente is aan zet, maar de burger.

Deze ontwikkeling is voortgekomen uit een initiatief van de stichting Recreatie Wapenveld in overleg met wethouder Herman van der Stege om te komen tot een toeristische organisatie in de gemeente Heerde. Een organisatie die vooral door ondernemers en vrijwilligers gedragen moet worden, aldus de uitnodiging tot deelname aan een bijeenkomst op 17 januari 2013.

Ruim een jaar later is de organisatie er.

Het model voor een digitaal platform waarvan de stichting gebruik gaat maken is bedacht en gemaakt door een bedrijf, waar een oud Wapenvelder leiding aan geeft, Dick Nieuwenhuis.

De stichting gaat een deel van de rol overnemen die het Veluws Bureau voor Toerisme tot nu toe invulde, vorm geven aan de lokale informatieverstrekking aan de toerist in onze gemeente.

Op de foto ziet u een aantal personen die betrokken zijn bij deze ontwikkeling.

Zittend vlnr Evert Schuurhuuis, Marry Mulder, Inez Pijnenburg

Staand vlnr Jan Nitrauw, Marjolein Tuinman, Herman van der Stege

« Terug

Reacties op 'Overeenkomst met de Stichting Wij zijn Heerde'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.